2012-05-18 08:10:19• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Vízöntő - Legyen óvatos pénzügyeivel!

Napi horoszkóp május 18.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valaki állásajánlattal kecsegtetheti az elkövetkező időben. Ne riadjon meg attól, ha esetleg komoly munkával is járna: a kihívásra szüksége is van, ha fejlődni akar. Csak legyen mersze belevágni, utána már könnyen fog menni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A közös étkezéseknek nemcsak az a haszna, hogy jobban ízlik a falat. Most ennél többet is remélhet. Az emberi kapcsolatain most sokat javíthat egy-egy felhőtlenül eltöltött órával. Ennek pedig hamarosan hasznát veszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hajlamos rá mostanában, hogy túlvállalja magát. Ne higgye, hogy mindent önnek személyesen kell megoldania. A végén úgyis csak az történik, hogy a feje felett összecsapnak a hullámok. Adjon le valamilyen kötelezettségéből.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön javíthatatlan rajongó. Akit szeret, azt a tenyerén hordozza. Még akkor is, ha csupa hálátlanság, amit visszakap. Legyen kritikusabb, és értékelje át a kapcsolatait. Csak akkor remélhet változást, ha kimutatja, mit érez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az utóbbi időben a szokásosnál is hajthatatlanabbá vált. Pedig nem jó, ha mindent csak akarattal, erőből szeretne megoldani. Egy kis rugalmassággal, ráhangolódással, sokkal többre mehet. Puhatolja ki a mások igényeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön szerencsés alkat, mert többnyire jó a humorérzéke. Úgy tűnik, ma erre igen nagy szüksége lehet. Egy-két jó helyen, és jó időben bedobott viccel ma átlendülhet nehéz helyzeteken. Csak arra vigyázzon, hogy ne nézzék bohócnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jó közérzet eléréséhez néha kevéske is elég. Például annyi, hogy kicsit többet törődik önmagával. Egy jó smink, egy nyugalomban elfogyasztott reggeli, magányos séta a harmatos kertben: és mindjárt máshogy indul a napja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az utóbbi időben aggodalmaskodóvá vált. Talán maga sem tudja pontosan, mi az, ami nyomasztja. Nem ártana a mélyére ásni a szorongása gyökerének, hogy aztán ki tudja irtani az okokat a lelkéből. Utána sokkal könnyebb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán azt gondolja, jobb, ha nem bízik senkiben, mert ezzel megúszhatja, hogy csalódnia kelljen. Csakhogy bizalom nélkül nincsen szeretet sem. Üres szívvel meg minek is élni? Lehet ugyan, de pont egy Nyilas erre képtelen lenne.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem jó, ha az akaratát mindenáron rá akarja kényszeríteni másokra. Még akkor sem, ha meg van győződve az igazáról. A munkatársainak, a párjának, de még a gyerekeinek is joga van a szabad döntésekhez, hagyja őket érvényesülni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A pénzügyek terén mostanában jobb, ha óvatosan cselekszik. A kivárás mindig segít, kivéve, ha az adósságai visszafizetéséről van szó. Abban az egyben nem árt a kapkodás. Persze önnek éppen ehhez fűlik a legkevésbé a foga.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön nagyon is óvatos a pénzügyeket illetően. De vigyázzon, nehogy aztán még zsugorinak nézzék! A nagyvonalúság is lehet érdem, és a végén még anyagilag is jobban jár, ha adakozónak mutatkozik valakivel szemben.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: